För anhöriga

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

För ni som är anhöriga eller närstående

Den centrala rollen hos den enskildes vardag är oftast du som anhörig/närstående. Med det anser vi på CivilCare att det är viktigt att du ska kunna få hjälp, stöd och vägledning i vissa situationer

DET STÖD DU BEHÖVER FÅR DU FRÅN OSS

Du är alltid välkommen till Civil Care!

Vi har kunskapen och följer de regler och riktlinjer som finns. Om du vill använda dig av våra tjänster, är du alltid välkommen med dina frågor.

 

Vänd dig till oss om du har frågor kring våra tjänster, hur en ansökan gå till eller har frågor om CivilCare. Vi vill att du ska veta att alla frågor är välkomna och du ska känna dig trygg med att ha CivilCare som din leverantör.

 

Vi samarbetar alltid. Du kan själv påverka hur du vill att kontakten med oss ska se ut, tillsammans hittar vi bästa sätt för att samarbeta med alla aktörer. Din hjälp är ovärderlig för att vi ska kunna ge en riktigt bra service. Goda relationer betyder trygghet och stabilitet för din närstående. Vi strävar efter att vara tydliga i våra rutiner så att vårt arbetssätt ska kännas bra även för dig. Vi på CivilCare tycker det är mycket viktigt att vi får höra dina synpunkter om vårt företag. Vi vill kunna utvecklas tillsammans med våra kunder.

 

Du kan ringa eller skriva till oss om du vill lämna dina synpunkter

INTRESSERAD ATT BYTA TILL OSS?

CIVILCARE

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom äldrevård och personlig assistans.

 

Copyright @ 2012 - 2016 CivilCare AB

All Rights Reserved

FÖRETAG

Vi är CivilCare

Vår personal

Kontakt

UPPTÄCK

Våra tjänster

Äldreomsorg

För anhöriga

Aktuellt

FÖLJ OSS

Facebook

Google +

Linked In

 

HITTA

Sandbackavägen 1, 903 46 Umeå, Västerbotten, Sverige

 

090 - 77 77 33