För anhöriga

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

För Anhöriga

 

Den centrala rollen hos den enskildes vardag är oftast du som anhörig/närstående. Med det anser vi på CivilCare att det är viktigt att du ska kunna få hjälp, stöd och vägledning i vissa situationer

Vi har kunskapen och följer de regler och riktlinjer som finns. Om du vill använda dig av våra tjänster, är du alltid välkommen med dina frågor. Vänd dig till oss om du har frågor kring våra tjänster, hur en ansökan gå till eller har frågor om CivilCare. Vi vill att du ska veta att alla frågor är välkomna och du ska känna dig trygg med att ha CivilCare som din leverantör.

 

Vi samarbetar alltid. Du kan själv påverka hur du vill att kontakten med oss ska se ut, tillsammans hittar vi bästa sätt för att samarbeta med alla aktörer. Din hjälp är ovärderlig för att vi ska kunna ge en riktigt bra service. Goda relationer betyder trygghet och stabilitet för din närstående. Vi strävar efter att vara tydliga i våra rutiner så att vårt arbetssätt ska kännas bra även för dig. Vi på CivilCare tycker det är mycket viktigt att vi får höra dina synpunkter om vårt företag. Vi vill kunna utvecklas tillsammans med våra kunder.

 

 

Du kan ringa eller skriva till oss om du vill lämna dina synpunkter

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

Det stöd du behöver får du från oss!

Du är alltid välkommen hos oss på CivilCare!

 

 

 

Om CivilCare

Vi är ett företag med breda erfarenheter inom äldrevård/personlig assistans, sjukvård och psykiatri. Vi har våra rötter i Umeå där vi nu är auktoriserad hemtjänst av Umeå kommun.

 

Läs mer om företaget

Våra tjänster

Våra tjänster följer kommunens riktlinjer för hur hemtjänsten ska utföras hos våra kunder. Vi vill underlätta vardagen för dig, med stöd och hjälp i ditt hem.

 

Läs mer om våra tjänster

Att vara anhörig eller närstående

Vi har kunskapen, reglerna och riktlinjerna. Om du vill använda dig av våra tjänster, är du alltid välkommen med dina frågor.

 

För anhöriga

Kontakta

 

Sandbackavägen 1, 903 46 Umeå

Västerbotten

Sverige

 

090 - 77 77 33

 

Google Maps +

Copyright @ 2012 - 2016 CivilCare AB

All Rights Reserved