Om CivilCare

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

VI ÄR FÖRETAGET SOM JE NALTA ELJEST

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag i Umeå med bred erfarenhet inom äldrevård och personlig assistans. Det som gör oss unika är att vi vill att ingen ska känna sig förbisedd och ni ska känna att ni har en personlig relation till oss. För att vi ska kunna driva vår verksamhet på ett sådant sätt har vi valt att begränsa antalet som vi kan hjälpa i sin vardag.

Inom Civil Care arbetar vi snabbt, enkelt och förtroendeingivande. Våra ledord är att respektera varandras integritet och självbestämmande.

 

Lyhördhet för dig och dina närståendes önskemål är viktigt för oss. Vi vill vara ett stöd för dig så att du kan leva ett så självständigt och meningsfullt liv som möjligt.

 

Vi strävar dessutom efter att vara tydliga i våra rutiner så att vårt arbetssätt ska kännas bra och vara säkert även för dig. Om vårt företag går med vinst, kommer vi omedelbart återinvestera det i företaget. Detta för att höja kvaliteten, så att vi uppnår kraven på oss själva och förväntningarna från er

 

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Att arbeta tillsammans med människor i behov av assistans och vård är ett av de finaste arbeten som finns ute på arbetsmarknaden

 

Vår personal har de kunskaper och erfarenheter som krävs för att upptäcka och förstå den enskildes behov. Vi erbjuder individuellt anpassad omsorg utifrån just dina behov och önskemål, vilket underlättar för dig och skapar trygghet. Personalen som arbetar hos dig ska vara omsorgsfulla och pålitliga och helst bosatta i närheten av dig.

 

Vi på CivilCare strävar efter att jobba med både kultur och mångfald och allt vårt arbete ska präglas av en positiv livssyn och alla människors lika värde. All vår personal talar svenska och vi har även personal som kan kurdiska, persiska, arabiska, ryska, spanska, somaliska, grekiska och engelska.

Vår personal har grundutbildning som undersköterska eller vårdbiträde. Vi erbjuder också vidareutbildning inom vård och omsorg

INTRESSERAD ATT BYTA TILL OSS?

CIVILCARE

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom äldrevård och personlig assistans.

 

Copyright @ 2012 - 2016 CivilCare AB

All Rights Reserved

FÖRETAG

Vi är CivilCare

Vår personal

Kontakt

UPPTÄCK

Våra tjänster

Äldreomsorg

För anhöriga

Aktuellt

FÖLJ OSS

Facebook

Google +

Linked In

 

HITTA

Sandbackavägen 1, 903 46 Umeå, Västerbotten, Sverige

 

090 - 77 77 33