Äldreomsorg

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

Äldreomsorg

Vi är och förblir ett litet företag, som satsar på kvalitet, enkelhet och förtroende

 

Vi på CivilCare erbjuder olika insatser till kunder som gärna vill bo kvar i sitt hem. Vi underlättar det vardagliga livet så att du kan fortsätta att bo kvar i hemmet. Det kan till exempel röra sig om matinköp, städ, tvätt och trygghetslarm. Vi erbjuder även service utifrån språk och kultur.

 

CivilCare kan också erbjuda insatser som har fokus på att kunden ska klara av vardagen. Vi kan hjälpa dig med den personliga hygienen, sällskap, måltider och med att komma ut i den friska luften. Men framför allt så arbetar vi för att respektera din integritet och för att du ska få så hög livskvalitet som möjligt. Vi har också kompetent personal vid psykisk ohälsa.

 

Du kan kontakta oss på 090-77 77 33 för att prata mer om hur du vill ha just din utformning av hemtjänsten.

Om CivilCare

Vi är ett företag med breda erfarenheter inom äldrevård/personlig assistans, sjukvård och psykiatri. Vi har våra rötter i Umeå där vi nu är auktoriserad hemtjänst av Umeå kommun.

 

Läs mer om företaget

Våra tjänster

Våra tjänster följer kommunens riktlinjer för hur hemtjänsten ska utföras hos våra kunder. Vi vill underlätta vardagen för dig, med stöd och hjälp i ditt hem.

 

Läs mer om våra tjänster

Att vara anhörig eller närstående

Vi har kunskapen, reglerna och riktlinjerna. Om du vill använda dig av våra tjänster, är du alltid välkommen med dina frågor.

 

För anhöriga

Kontakta

 

Sandbackavägen 1, 903 46 Umeå

Västerbotten

Sverige

 

090 - 77 77 33

 

Google Maps +

Copyright @ 2012 - 2016 CivilCare AB

All Rights Reserved