Tjänster

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

Våra tjänster

Vi vill underlätta vardagen för dig, med stöd och hjälp i ditt hem.Våra ledord är respekt för var och ens integritet och självbestämmande, samt värdighet, varsamhet, vänlighet och trygghet

 

Våra tjänster följer kommunens riktlinjer för hur hemtjänsten ska utföras hos våra kunder. Det är serviceuppgifter som att tvätta, städa, inköp och/eller personlig omsorg; hygien, på- och avklädning, stöd vid måltider och uppsikt. Det som skiljer hos från alla de andra aktörerna inom Umeå kommuns hemtjänst är att vi har som mål att vår personal och kunden har en kontinuerligt utformning tillsammans.

 

Dessutom erbjuder CivilCare också det lilla extra för personer i sökande av hemtjänst. För CivilCare är mottot att vara “nalta eljest”. Vilket innbär att vi bland annat erbjuder träning med hjälp av vår sjukgymnast samt att personalen kan ta med sig sin hund för sällskap. Givetvis tar vi hänsyn till om kunden har allergier eller rädd för hund!

 

Läs mer på Umeå Kommuns hemsida om att söka hemtjänst, vilka som utför din hemtjänst och vad hemtjänsten kostar.

 

Om CivilCare

Vi är ett företag med breda erfarenheter inom äldrevård/personlig assistans, sjukvård och psykiatri. Vi har våra rötter i Umeå där vi nu är auktoriserad hemtjänst av Umeå kommun.

 

Läs mer om företaget

Våra tjänster

Våra tjänster följer kommunens riktlinjer för hur hemtjänsten ska utföras hos våra kunder. Vi vill underlätta vardagen för dig, med stöd och hjälp i ditt hem.

 

Läs mer om våra tjänster

Att vara anhörig eller närstående

Vi har kunskapen, reglerna och riktlinjerna. Om du vill använda dig av våra tjänster, är du alltid välkommen med dina frågor.

 

För anhöriga

Kontakta

 

Sandbackavägen 1, 903 46 Umeå

Västerbotten

Sverige

 

090 - 77 77 33

 

Google Maps +

Copyright @ 2012 - 2016 CivilCare AB

All Rights Reserved