Välja hemtjänst

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

Valet av hemtjänst - Det fria valet för dig.

 

Umeå kommun jobbar med lagen av valfrihet. I sin korthet innebär att du har rätt till att välja din auktoriserad hemtjänst leverantör. Priset är desamma för alla hemtjänst leverantörer.

Så väljer du!

Oavsett om du ska byta utförare eller som första gången välja hemtjänst, kommer du träffa först kommmunen konsulent. Konsulenten gör en bedömning på vilka behov du har och vad du får beviljat av kommunen. Sedan kommer du tillsammans med konsulenten välja bland de utförare som är auktoriserad hemtjänst här i Umeå kommun. Upplever du att du vill byta eller inte är nöjd med din utförare - Du har alltid rätt att byta utförare.

Svårt att välja?

Vi på Civil Care vet dina rättigheter och riktlinjerna, eftersom vi har erfarenheten inom företaget av kommunal handläggning. Vi ställer alltid upp på dina frågor så vägleder vi dig. Om du vill ha Civil Care som din utförare, då pratar du med konsulenten på kommunen direkt. Du kan också prata med oss direkt, vilket då sköter vi kontakten med Umeå kommun.

INTRESSERAD ATT BYTA TILL OSS?

CIVILCARE

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom äldrevård och personlig assistans.

 

Copyright @ 2012 - 2016 CivilCare AB

All Rights Reserved

FÖRETAG

Vi är CivilCare

Vår personal

Kontakt

UPPTÄCK

Våra tjänster

Äldreomsorg

För anhöriga

Aktuellt

FÖLJ OSS

Facebook

Google +

Linked In

 

HITTA

Sandbackavägen 1, 903 46 Umeå, Västerbotten, Sverige

 

090 - 77 77 33