Hemtjänst

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

HEMTJÄNST

Våra tjänster följer kommunens riktlinjer för hur hemtjänsten ska utföras hos våra kunder. Det är serviceuppgifter som att tvätta, städa, inköp och/eller personlig omsorg; hygien, på- och avklädning, stöd vid måltider och uppsikt. Det som skiljer hos från alla de andra aktörerna inom Umeå kommuns hemtjänst är att vi har som mål att vår personal och kunden har en kontinuerligt utformning tillsammans.

Dessutom erbjuder CivilCare också det lilla extra för personer i sökande av hemtjänst. För CivilCare är mottot att vara “nalta eljest”. Det som gör oss unika är att vi vill att ingen ska känna sig förbisedd och ni ska känna att ni har en personlig relation till oss. För att vi ska kunna driva vår verksamhet på ett sådant sätt har vi valt att begränsa antalet som vi kan hjälpa i sin vardag.

 

Vilket innbär att vi bland annat erbjuder träning med hjälp av vår sjukgymnast samt att personalen kan ta med sig sin hund för sällskap. Givetvis tar vi hänsyn till om kunden har allergier eller rädd för hund!

Läs mer på Umeå Kommuns hemsida om att söka hemtjänst, vilka som utför din hemtjänst och vad hemtjänsten kostar.

INTRESSERAD ATT BYTA TILL OSS?

CIVILCARE

Civil Care är ett auktoriserat hemtjänst företag med rötterna i Umeå med bred erfarenhet inom äldrevård och personlig assistans.

 

Copyright @ 2012 - 2016 CivilCare AB

All Rights Reserved

FÖRETAG

Vi är CivilCare

Vår personal

Kontakt

UPPTÄCK

Våra tjänster

Äldreomsorg

För anhöriga

Aktuellt

FÖLJ OSS

Facebook

Google +

Linked In

 

HITTA

Sandbackavägen 1, 903 46 Umeå, Västerbotten, Sverige

 

090 - 77 77 33