Vår personal

090 - 77 77 33

Info@civilcare.se

Vår personal

Att arbeta tillsammans med människor i behov av assistans och vård är ett av de finaste arbeten som finns ute på arbetsmarknaden

 

Vår personal har de kunskaper och erfarenheter som krävs för att upptäcka och förstå den enskildes behov. Vi erbjuder individuellt anpassad omsorg utifrån just dina behov och önskemål, vilket underlättar för dig och skapar trygghet. Personalen som arbetar hos dig ska vara omsorgsfulla och pålitliga och helst bosatta i närheten av dig.

 

Vi på CivilCare strävar efter att jobba med både kultur och mångfald och allt vårt arbete ska präglas av en positiv livssyn och alla människors lika värde. All vår personal talar svenska och vi har även personal som kan kurdiska, persiska, arabiska, ryska, spanska, somaliska, grekiska och engelska.

" Vår personal har grundutbildning som undersköterska eller vårdbiträde. Vi erbjuder också vidareutbildning inom vård och omsorg "

Är du intresserad av att arbeta hos CivilCare?

 

CivilCare söker alltid efter personer med kompetens, erfarenhet och engagemang som kan vara med och utveckla vår verksamhet.

 

Skicka ditt CV och Personliga brev till

info@civilcare.se

Om CivilCare

Vi är ett företag med breda erfarenheter inom äldrevård/personlig assistans, sjukvård och psykiatri. Vi har våra rötter i Umeå där vi nu är auktoriserad hemtjänst av Umeå kommun.

 

Läs mer om företaget

Våra tjänster

Våra tjänster följer kommunens riktlinjer för hur hemtjänsten ska utföras hos våra kunder. Vi vill underlätta vardagen för dig, med stöd och hjälp i ditt hem.

 

Läs mer om våra tjänster

Att vara anhörig eller närstående

Vi har kunskapen, reglerna och riktlinjerna. Om du vill använda dig av våra tjänster, är du alltid välkommen med dina frågor.

 

För anhöriga

Kontakta

 

Sandbackavägen 1, 903 46 Umeå

Västerbotten

Sverige

 

090 - 77 77 33

 

Google Maps +

Copyright @ 2012 - 2016 CivilCare AB

All Rights Reserved