Hemtjänst

Umeås Bästa privata hemtjänst

Civil Care blev 2020 framröstad av kunderna som: Umeås Bästa privata hemtjänst. Vi arbetar utifrån Umeå kommuns värdegrundgaranti och erbjuder individanpassad hemtjänst utifrån kundens behov! För alla åldrar och i hela Umeå Kommun. Hög kontinuitet är för oss en förutsättning för att personalen ska kunna lära känna dig och på så sätt uppnå hög kvalitet.

Viktiga framgångsfaktorer i detta är engagerad personal i kombination med att de behärskar ditt språk. Just nu har vi personal som utför hemtjänst på: Svenska, Ryska och Persiska. Har du behov av annat språk, undersöker vi gärna om vi kan tillgodose även ditt behov!

För att Du ska må bra

Psykisk ohälsa ökar bland alla åldrar i vårt samhälle. Just nu har vi flera i personalgruppen som har lång erfarenhet av att hjälpa kunder med psykisk ohälsa i sin vardag. För en ännu mer individanpassad omsorg, planerar vi utbildning inom området.

En meningsfull vardag

Vi är hemtjänsten som je Nalta Eljest och försöker sätta guldkant på kundernas vardag, där gemenskap är ledordet. Exempel på aktiviteter vi genomfört: julbord, sommargrillning, höst-, påsk- surströmmingsfest och utflykt till Mickelbogård. Hos kunder som uppskattar det, har vi ofta och gärna hundar som deltar i arbetet.

Vår hemtjänst - Din trygghet

Du är alltid välkommen hos oss på Civil Care!