Anhöriga

Att se när sin(a) anhörig(a) inte längre klara vardagen som tidigare, är många gånger jobbigt och stressen ökar att vara dem behjälpliga. Vi inom Civil Care vill att ni ska fortsätta ha er anhörigkontakt så likt tidigare som möjligt och baserad på kvalitetstid tillsammans.

Vi hjälper er med vård och omsorgsbiten för att vardagen hos din anhörig ska fundera. Vi brukar säga att 70% av hemtjänsten är för att underlätta och hjälpa hemtjänsttagaren, medan 30% syftar till att underlätta och hjälpa anhöriga.

Att sätta sig in i och förstå hur hemtjänst fungerar och hur du går tillväga i början, kan många gånger upplevas som en djungel. För oss inom Civil Care är det viktigt att du ska kunna få hjälp, stöd och vägledning i hemtjänstfrågor. Kontakta oss redan idag, så besvarar vi era frågor kring hemtjänst och Civil Care samt är er i behjälplig i processen kring hemtjänst.

Vi vill att du som anhörig ska veta att alla frågor är välkomna och du ska känna dig trygg med att ha Civil Care som hemtjänstleverantör till din anhörig. Vi vill kunna utvecklas tillsammans med våra kunder och anhöriga. Det är därför viktigt att vi får höra dina synpunkter om oss!

Du får det stöd du behöver av oss

Du är alltid välkommen hos oss på Civil Care!